Cashewnötter & Tranbär ”On The Go”

Cashewnötter kommer ursprungligen från tropiska Amerika. De växer på träd som kan bli upp till 15 meter höga. Cashewnötter innehåller mycket omättade fetter och är rika på mineraler, vitaminer och protein. De har en fin mild smak och är jättegoda i wok, grytor och sallader, i müsli, bakverk och desserter, eller som snacks.
Tranbär påminner lite om lingon och kan användas på samma sätt, ex. till sylt, saft, måltidsdryck, dessertpaj och gelé. Torkade tranbär är utmärkta som snacks eller ex. i müsli. Tranbär har traditionellt använts som medicin vid urinvägsbesvär. Tranbär är rika på antioxidanter och C-vitamin. Innehåller även mycket kalcium, magnesium och kalium.

Salta cashew och söta tranbär är en fantastiskt god kombination! Vi har packat dem i en lite mindre påse som passar i fickan, så man kan ha med sig lite god energi när det behövs!

Förvaring: Torrt, ej över normal rumstemperatur.

Vikt 55g
EAN 7350021213747
Innehållsförteckning Cashewnötter*, tranbär*, socker*, solrosolja*, salt *Ekologisk ingrediens
Näringsdeklaration per 100g Energi Kj 1968/kcal 479, Protein 9,5g, Fett 26g varav 5g mättat fett, Kolhydrater 51,1g varav sockerarter 40g, Fiber 6,3g, Salt 0,2g
Att tänka på Kan innehålla spår av jordnöt och mandel, hasselnöt, valnöt, pekannöt, paranöt, pistagenöt, macadamianöt/queenslandsnöt/ Packas i en skyddande atmosfär/ Tänk på att barn lätt sätter nötter i halsen/Förvaras torrt och svalt/ Konsumentkontakt: Svenska Nötbolaget AB 0340-655180 info@notbolaget.se/www.notbolaget.se
Återvinning Sorteras som plast
Artnr 7100
Kategori Blandningar
Högupplöst bild Cashewnötter & Tranbär ”On The Go”